Over ons

Wanka Lelieveld, Marianne van Loo en Theo de Bruijn zijn de initiatiefnemers van de stichting. Ze vormen samen het bestuur.

Marianne van Loo

Marianne: “Het is een prachtige wijk om in te wonen. Ik zat lange tijd in de communicatie werkgroep van coöperatie WOW. Ik voel me betrokken en samen kunnen we iets moois tot stand brengen. Deze stichting brengt veel initiatieven samen. Daar zet ik me graag voor in.”

Theo de Bruijn

Theo: “De laatste jaren heb ik me bezig gehouden met de coöperatie WOW. Ik zie hoeveel we met elkaar kunnen bereiken. Soms is het een lange weg. Nu we met de coöperatie een warmtepartner hebben gevonden, kunnen we ook daarin flinke stappen maken. De stichting is een mooi platform voor nieuwe buurtinitiatieven.”

Wanka Lelieveld

Wanka: “Zoveel bewoners zetten zich in om de wijk mooier en leefbaarder te maken. Of het nu gaat om een duurzaam warmtenet, een plan voor de herinrichting of een AED. Het is leuk en inspirerend om samen met buren aan deze projecten te werken.”

Wanka, Marianne en Theo, zoek hen gerust op. Ze zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je een idee? Vertel het hen persoonlijk, of laat een berichtje achter op de website.